Dansexpressie en Theater 4+

Danst jouw kind graag? Of kruipt jouw kind graag in de rol van zijn of haar superheld? Kom dan draaien, vliegen, kruipen en sluipen bij Dansexpressie en Theater! Deze cursus is voor kinderen van 4 tot 6 jaar.
Dit gaan we doen

Tijdens de lessen leert jouw kind op speelse wijze de ruimte te gebruiken. Het leert op allerlei manieren te bewegen, op muziek én in stilte. Met armen en benen, handen en tenen! Je kind leert de basisvaardigheden van dansen, via speels gepresenteerde thema’s. Daarbij staat de belevingswereld van het kind centraal. Bij bewegingstheater gaat je kind vanuit theater naar beweging en van beweging naar theater. We werken aan de verschillende manieren van theater maken, met boekjes, verhaaltjes en onze eigen ideeën.

“Ik geniet enorm van het enthousiasme en de energie van de kinderen bij de dansles. Zo mooi om te zien wat zij doen met wat ik in de les aanbied. Het is een wisselwerking. Ik neem wat ik zie gebeuren in een les altijd mee naar mijn volgende lessen. Ik leer hierdoor ook van mijn leerlingen.” Docent Corianne Feenstra

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief