Basis Tekenen & Schilderen

		

Let op! Dit seizoen kun je je helaas niet meer inschrijven. Maar het nieuwe cursusseizoen is al in aantocht! Vanaf begin juni kun je je weer inschrijven voor seizoen 2024/2025. Houd onze socials in de gaten om als eerste van het startmoment op de hoogte te zijn! 

Wil je leren tekenen en schilderen? Dat kan bij deze basiscursus van Cultuurkust. Je leert beter te kijken naar de wereld om je heen. De kleur en ritmiek van de natuur, de lichtval op een gebouw, in- en uitzoomen, grote en kleine dingen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je ontdekt hier welk materiaal en welke techniek bij je past. Dit bouw je verder uit.
Dit ga je doen

Bij deze cursus ligt het accent op de verschillende benaderingen van beeldend werken. Je experimenteert met verschillende teken- en schildermaterialen: van potlood tot pen en inkt en van pastelkrijt tot acrylverf. Elke les is er een nieuwe opdracht. Zo leer je diverse technieken en heb je aan het einde van de serie lessen een idee welke techniek je het meest ligt.

Materiaalgebruik

Voor deze cursus kun je gebruik maken van de basismaterialen van Cultuurkust. Wel raden we je aan in overleg met de docent na een aantal lessen je eigen penselen en materiaal aan te schaffen. Aanvullende materialen die je wilt gebruiken kun je zelf meenemen óf aanschaffen bij Cultuurkust.

 

Op deze cursus kan op dit moment niet ingeschreven worden.

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief